Ed O’Nil, kao deo kriminalne grupe? U stvarnom životu? Zvezda komedije Bračne vode otkriva da je umalo započeo karijeru u organizovanom kriminalu u intervjuu za podkast Džesija Tajlera Fergusona Dinner On Me objavljenom ove nedelje.

O’Nil je rekao da nije imao novca i da je tražio posao u svom rodnom gradu Jangstaunu u Ohaju 1969. godine, kada mu je prijatelj ponudio da bude deo lanca organizovanog kriminala.

„Vozimo se kolima i on kaže:„ Kako si? Znaš, ti si propao, nemaš novca“, seća se O’Nil. „Rekao sam: „Švorc sam. Ne znam šta ću da radim.”

Zvezda serije Moderna porodica se zatim prisetio da ga je njegov prijatelj Džim odveo u lokalni bar, gde je O’Nil posmatrao Džima kako vrši neku vrstu razmene informacija.

„Počeo je da priča sa barmenom“, rekao je O’Nil o Džimu. „On kaže: ‘Tražim ovog klinca, zove se kako god, Demko, zove se Džimi Demko, znaš li ga?’ A tip kaže: ‘Ne, nemam pojma ko je’. Daje mu 20 dolara, i kaže: ‘Vidi, on je moj stari prijatelj, nisam ga video godinama, znaš, hoću da obnovimo prijateljstvo, ali bih voleo da ga iznenadim. Dakle, ako ponovo dođe, možeš pozvati ovaj broj, možeš me kontaktirati.”

ABC Studios

Razmena se na kraju pretvorila u ponudu za posao kada su O’Nil i njegov prijatelj napustili bar. „Otišli ​​smo i on je rekao: „Možeš da radiš ovakve stvari za mene, znaš, ja ću te zaštititi. Daću ti lake poslove. Samo pokupi ovo. Odradi ovo. Trčiš, ostaviš nešto tu i tamo. Da budeš nečiji oslonac. Dobar si u tome. Možeš dobro zaraditi.’”

O’Nil je rekao da njegova odluka da odbije Džima nije bila laka.

Rekao je: „Dozvoli mi da razmislim o tome, Džime. Jer ne znam. Možda ću napustiti grad da se bavim glumom.“

Čak se o odluci konsultovao sa svojim ocem, koji je pitao svog sina: „Možeš li da budeš u zatvoru?“ O’Nil se seća da je rekao: „Ne“, na šta je njegov tata rekao: „Ne možeš da budeš u zatvoru, bilo bi teško.“

Razgovor je učvrstio O’Nilovu odluku za glumom, rekao je. „Otišao sam, a onda sam nazvao Džimija, zahvalio mu se i rekao: ’Idem u Njujork. Da. Pokušaću ovo, ovu drugu stvar.’”

O’Nil je glumio Džeja Pričeta u seriji ABC produkcije Moderna porodica od 2009. do 2020. godine.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *