Treća sezona, koja bi trebalo da počne da se snima na i oko Ko Samuija, Puketa i Bangkoka u februaru, pratiće novu grupu gostiju na drugom kompleksu Belog lotosa.

„Biće to Beli lotos na steroidima“, rekao je Vajt za treću sezonu u novembru. „Biće duža, veća, luđa. Ne znam šta će ljudi misliti, ali ja sam super uzbuđen, tako da je bar za moj barometar to dobra stvar.“

Kao i obično, detalji o gostima su nepoznati, ali znamo da će se u sezoni naći višegeneracijska grupa koja uključuje žensku izvršnu direktorku, glumicu, nekoliko majki, uključujući suprugu iz kantri kluba, nesposobnu osobu i joga instruktora.

Hit serija HBO produkcije polako popunjava svoju ekipu u trećoj sezoni sa Milošem Bikovićem (Južni vetar), Kristijanom Fridelom (The Zone of Interest), Morganom Orajli (Neighbours), Lekom Patravadijem i Šalini Peiris (The Arc) u novoj sezoni na Tajlandu.

Pridružuju se prethodno najavljenim glumcima Lesli Bib, Keri Kun, Domu Hetrakulu, Džejsonu Ajzaksu, Mišel Monagen, Parker Posei, Nataši Rotvel i Tejmi Taptimtong.

Na snimanju i promociji treće sezone, HBO se udružio sa Turističkom upravom Tajlanda.

Prva sezona Belog lotosa, čija je premijera bila u julu 2021, a smeštena je na Havajima, dobila je 20 nominacija za Emi u 13 kategorija i osvojila deset trofeja, što je najviše pobeda u bilo kom programu te godine. Drugi deo postavljen na Siciliju, koji je premijerno prikazan u decembru 2022, dobio je 23 nominacije za Emi.

Seriju je kreirao, napisao i režirao Majk Vajt, a izvršni producenti su Vajt, Dejvid Bernad i Mark Kamin.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *