Nakon uloga u filmu Vreme Armagedona 2022. godine, Oskarovke Džesika Čestejn i En Hatavej ponovo će se ujediniti u filmu Mothers’ Instinct (Majčinski instinkt).

Psihološki triler, koji je rimejk istoimenog filma na francuskom jeziku Olivera Maset-Depasea iz 2018. pratiće živote dve najbolje prijateljice (Čestejn i Hatavej) iz 1960-ih čije je prijateljstvo uništeno tragičnom nesrećom u kojoj život gubi jedan dečak.  

Zasnovan na francuskom filmu iz 2018. i romanu iz 2012., film istražuje živote dve domaćice čija su srca nepovratno slomljena nakon tragičnog gubitka dečijeg života, nakon čega jedna od majki postaje preterano bliska sa preživelim detetom druge majke.

U oktobru 2022., Hatavej je opisala svoju ulogu kao „najtežu ulogu koju je igrala“. „To je probudilo moj najgori strah i skoro sam odustala od filma jer nisam znala da li mogu da dobro odigram ulogu“, rekla je u jednom intervjuu.

Čestejn je kasnije priznala da su se ona i Hatavej „mnogo zabavile“ dok su zajedno snimale. „I to me podseća na jedan film…Volim da o tome razmišljam kao o malom omažu filmu What Ever Happened to Baby Jane. „Tenzija između nas dve u filmu je veoma interesantna. Hvala Bogu, Eni i ja se volimo, tako da je to malo drugačije iskustvo.”

Hatavej i Džesika igraju glavne likove i najbolje drugarice Selin i Alis. U glumačkoj ekipi su i Džoš Čarls, Anders Danijelsen Li, Kerolin Lagerfelt, Loren Jafe, Stiv Rutman, Aleksandar Blejz, Bejlen D. Bilic, Kili Miler, Džoel Negl, Skot Robertson, Ejmon Patrik O’Konel i Leri Petersen.

Neon, produkcijska kuća koja stoji iza Oskarom nagrađenog filma Parazit, kupila je američka prava i na ovaj film.

Francuski kinematograf Benoa Delom debitovaće kao režiser. Čestejn je 9. januara 2024. izjavila da će film uskoro stići u bioskope u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Trejler pogledajte ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *