LEAVE THE WORLD BEHIND je zasnovan na istoimenom romanu Ruman Alama iz 2020. U filmu glume Džulija Roberts (koja je i producirala film), Maheršala Ali, Itan Hok, Mihejla i Kevin Bejkon. Film je imao svetsku premijeru na AFI festu 25. oktobra 2023., a 8. decembra će zvanično biti na Netfliksu.

Kada Amanda (Džulija Roberts) i njen suprug Klej (Itan Houk) iznajme kuću na Long Ajlendu, sve što žele je da uživaju u mirnom vikendu sa svojim sinom tinejdžerom Arčijem (Čarli Evans) i ćerkom Rouz (Fara Mekenzi).

U početku, stvari izgledaju normalno. Ali kada čovek po imenu Dž.H. (Maheršala Ali) i njegova žena Rut (Mihejla) zakucaju na vrata, porodični odmor dobija zlokobni obrt. Sajber napad kvari sve uređaje u kući, a dva stranca tvrde da je vikendica zapravo njihova kuća.

Kako se misteriozni nestanak struje polako pretvara u apokalipsu, porodice moraju da nađu način da prežive krizu, sve dok se bore sa sopstvenim demonima u svetu koji se urušava.

Ovo je psihološki triler koji je napisao, režirao i producirao Sem Esmail. Esmail je režiser nagrađivane televizijske serije Mr. Robot (2015–2019), u kojoj glumi Rami Malek.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *