03.11. Invincible (Prime Video)

Nakon potresne izdaje, Mark se bori da obnovi svoj život. Suočen sa apokaliptičnim pretnjama, on dobija nove saveznike i bori se sa svojim najvećim strahom – da bi mogao postati njegov otac. Prve četiri epizode jedne od najboljih serija na TV-u​ izlaze u novembru 2023. godine, a poslednje četiri 2024. godine. Druga sezona uzdiže već odličnu seriju na nove visine.

Prime Video
Prime Video

09.11. The Marvels (Bioskopi)

Kapetan Marvel povratila je svoj identitet od tiranke Kri i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji. Neželjene posledice navode Kerol da preuzme na sebe teret poljuljanog univerzuma. Njene moći će se povezati sa moćima Kamale Kan, takozvane gospođice Marvel, i Keroline otuđene nećakinje, kapetana Monike Rambo. Trojac se udružuje kako bi spasile univerzum.

Marvel

10.11. The Killer (Netflix)

Usamljen, hladan, metodičan i neopterećen moralnim kodeksima ili žaljenjem, ubica čeka u senci, tražeći svoju sledeću metu. Ipak, što duže čeka, sve više misli da gubi razum, ako ne i hladnokrvnost. Ovo nije najbolji film Dejvida Finčera ali možete da očekujete pametno osmišljen osvetnički triler koji će vas držati u neizvesnosti.

Netflix

14.11. A Murder at the End of the World (Disney+)

Detektivka amater Darbi Hart (Ema Korin) oduvek je bila fascinirana ubistvima. Kao ćerka lokalnog medicinskog radnika, tinejdžerske godine je provela sa njim na mestima zločina. Preko interneta, ona se povezuje sa drugim ,,detektivima” i upoznaje Bila Fara (Haris Dikinson) hakera koji joj postaje partner u rešavanju zločina.

FX

16.11. The Crown (Netflix)

Šesta i poslednja sezona će biti podeljena na dva dela: prvi deo, koji se premijerno prikazuje 16. novembra, sadržaće četiri epizode ​​uglavnom o princezi Dajani i Dodiju Fajedu koji je s njom poginuo u automobilskoj nesreći, i drugi deo, koji izlazi 14. decembra, govoriće o životima princa Vilijama, Čarlsa i Kamile i Zlatnom jubileju kraljice Elizabete.

Netflix

16.11. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (Bioskopi)

Koriolanus Snou se zaljubljuje u Lusi Grej, predstavnicu siromašnog Okruga 12, nakon što je postao njen mentor tokom desetih Igara gladi. Koriolanus mora da bira između moći, statusa ili ljubavi. On radi kao Mirotvorac i Tvorac igara na putu da na kraju postane predsednik Panema. Radnja filma je smeštena 64 godine pre originalnog filma Igre gladi.

Lionsgate

17.11. Monarch: Legacy of Monsters (Apple TV+)

Nakon bitke između Godzile i Titana koja je srušila San Francisko i šokantnog otkrića da su čudovišta stvarna, serija prati braću i sestre koji idu očevim stopama kako bi otkrili povezanost njihove porodice sa tajnom organizacijom poznatom kao Monarh. Kurt Rasel i njegov sin Vajat Rasel će glumiti istog lika, vojnika Lija Šoa, u različitom razdoblju.

Apple TV+

22.11. Squid Game: The Challenge (Netflix)

Inspirisan južnokorejskom popularnom serijom, šou će se premijerno prikazati krajem novembra za nagradu od 4.56 miliona dolara. Netfliks je pretvorio originalnu seriju u takmičarski rijaliti šou, zadržavajući neke od igara, scenografiju i kostime.

Netflix

23.11. Napoleon (Bioskopi)

Novi film Ridlija Skota pruža uvid u poreklo vojnog komandanta i njegov brzi, nemilosrdni uspon do vrha, posmatrano kroz prizmu njegovog često nestabilnog odnosa sa suprugom i jedinom istinskom ljubavlju, Džozefinom. Skot je želeo da njihova romansa bude centar filma, ali i dalje beleži vrhunce Napoleonove opsežne vojne karijere.

Columbia Pictures

23.11. Wish (Bioskopi)

Želja prati mladu devojku po imenu Aša koja poželi želju i dobija mnogo bolji odgovor nego što je očekivala. Zvezda kojoj se ona obratila silazi sa neba, posipa svoj magični prah i pomaže joj u borbi sa kraljem koji ispunjava želje u magičnom kraljevstvu, ali je zapravo zlikovac.

Disney


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *