Pogledajte datume izlaska novih serija i filmova za koje mislimo da su vredni vaše (a i naše) pažnje.

THE WITCHER

U 3. sezoni serije The Witcher, Geralt bira stranu. Čim Geralt ponovo prohoda, priprema improvizovanu verziju veštičjeg eliksira kako bi izoštrio svoja čula i krenuo za Siri, za koju veruje da je na putu za Nilfgard. Nije u vrhunskoj formi, ali to neće sprečiti Belog Vuka da spase svoju ćerku. 

Čitava treća sezona je izašla na Netfliksu.

DARYL DIXON

Premijera još jednog spinofa The Walking Dead franšize zakazana je za 10. septembar 2023. godine i sastojaće se od šest epizoda. U julu 2023., uoči izlaska prve sezone, objavljeno je da je serija obnovljena za drugu sezonu.

Deril dolazi na obalu u Francuskoj (gde je zombi virus započeo) i pokušava da shvati kako je stigao tamo i zašto. Serija prati njegovo putovanje kroz urušenu, ali otpornu Francusku dok se nada da će pronaći put do kuće. Međutim, dok putuje, veze koje stvara usput komplikuju njegove planove (i život).

INVINCIBLE

Invincibles je američka animirana superherojska televizijska serija za odrasle na Amazon Prime Video. Serija je zasnovana na istoimenoj seriji Roberta Kirkmana, Korija Vokera i Rajana Otlija. 

U centru zapleta serije je Mark Grejson, normalni tinejdžer čiji je otac najmoćniji superheroj na planeti. Ubrzo nakon sedamnaestog rođendana, Mark počinje da razvija sopstvene moći i uz očev blagoslov i instrukcije, kreće njegovim putem.

Invincibles je premijerno prikazan na Amazon Prime Video 25. marta 2021., a druga sezona izlazi 3. novembra 2023. godine nakon skoro 3 godine pauze.

THE MARVELS

Zvanični sinopsis The Marvels iz studija Marvel glasi: „Kerol Denvers, tj. Kapetan Marvel povratila je svoj identitet od tiranke Kri i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji. Ali neželjene posledice navode Kerol da preuzme na sebe teret poljuljanog univerzuma. Kada je njene dužnosti šalju u interdimenzionalni portal gde se Kri nalaze, njene moći će se povezati sa moćima navijačice Džerzi Sitija Kamale Kan, takozvane gospođice Marvel, i Kerolinine otuđene nećakinje, sada astronauta S.A.B.E.R-a, kapetana Monike Rambo. Zajedno, ovaj trojac mora da se udruži i nauči da radi zajedno kako bi spasile univerzum.”

Film će biti u bioskopima od 10. novembra 2023. godine.

NAPOLEON

Film daje lični pečat na poreklo i život Napoleona Bonaparte i njegov brzi, nemilosrdni uspon do vrha posmatran kroz prizmu njegovog toksičnog, i često nestabilnog, odnosa sa njegovom ženom i jednom istinskom ljubavlju, Žozefinom.

Izlazi 10.novembra 2023. godine.

THE ONES WHO LIVE

The Walking Dead: The Ones Who Live je predstojeća američka postapokaliptična televizijska serija koju su kreirali Skot M. Gimpl i Danai Gurira za AMC. 

Radnja je smeštena nakon završetka dobro poznate originalne serije The Walking Dead, a Endrju Linkoln, Gurira i Poliana Mekintoš ponovo igraju svoje uloge. Ove će biti šesti spinof u franšizi.

Izlazi 2024. godine na AMC, a zvaničan datum još nije poznat.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *