Produkcija poslednje sezone serije Warner Bros-a zasnovane na stripu iz DC Comics edicije je već završena. Produkcija treće sezone u izvršnoj produkciji Roberta Daunija mlađeg i tima je već završena na Novom Zelandu.

„Na mnogo načina, to je upravo priča koju sam zamišljao da ćemo ispričati i ona kao da ima sopstveni život“, rekao je režiser i tvorac serije Džim Mikl u izjavi. 

„Na početku, mislim da smo nameravali da ispričamo ove značajne delove Gasove priče i velike delove stripa, ali lepota dugog pripovedanja priča i Gasovog putovanja kroz 24 epizode ​​je u tome što vam sami likovi govore šta žele da budu. Ekipa i glumci donose toliko dubine i različitih perspektiva o tome ko su likovi i odakle su došli i kuda idu. Treća sezona je arktička priča sa uzbudljivim novim avanturama i ono za šta se nadamo da će biti zadovoljavajući zaključak ove epske priče. Gas će videti stranu sveta i čovečanstva koju nije video u prvoj ili drugoj sezoni.“

Druga sezona Sweet Tooth-a izašla je 27. aprila i dostigla više od 48 miliona sati gledanosti tokom prva četiri dana na Netfliksu.

Kristijan Konveri i Nonso Anozi su glavne zvezde serije, dok su Rozalin Čao i Ejmi Sajmec postale redovni članovi glumačke ekipe serije u sve 3 sezone. Kara Dži i Ajažan Dalabajev su došli kao glumačko pojačanje za poslednju sezonu.

Mikl je stvorio ceo Sweet Tooth svet, kao pisac, režiser i šouraner. On je izvršni producent zajedno sa Daunijem mlađim., Suzan Dauni, Lindom Moran, Bet Švarc i Amandom Barel. 

Vest o poslednjoj sezoni dolazi kada je više od 11.000 članova Udruženja pisaca Amerike prestalo da piše usled štrajka zbog veštačke inteligencije i smanjenja broja pisaca scenarija sa regularnih 7 ili 8 na 2 ili 3. Buduća dužina štrajka preti da utiče na produkciju novog sadržaja. To što je već snimljena treća sezona, verovatno simultano sa drugom, bilo je ne samo isplativije, već je pomoglo Netfliksu da ima spreman sadržaj ako štrajk pisaca potraje mesecima.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *