Lionsgate je objavio prvi zvanični trejler za Igre gladi: Balada o pticama pevačicama i zmijama, najnoviji deo franšize zasnovan na prikvel romanu Suzan Kolins, bestseleru Njujork tajmsa.

„Obožavaoci žele da znaju i vide poreklo ove priče“, rekao je Adam Fogelson iz Lionsgate-a, potpredsednik grupe za filmove na konvenciji CinemaCon, upoređujući projekat sa prikvel filmovima kao što su Wicked ili Star Wars: The Phantom Menace.


U filmu igraju Tom Blajt, Rejčel Zegler, Piter Dinklejdž, Hanter Šejfer, Džoš Andres Rivera, Džejson Švarcman i Viola Dejvis, a reditelj je Frensis Lorens.


Zvaničan opis Lionsgate-a glasi: „Godinama pre nego što je postao tiranski predsednik Panema, 18-godišnji Koriolan Snou (Blajt) je poslednja nada za njegovu lozu u izumiranju, nekada ponosnu porodicu koja je izgubila status u posleratnom Kapitolu. S obzirom da se desete godišnje Igre gladi brzo približavaju, mladi Snou je uznemiren kada mu je dodeljeno da bude mentor Lusi Grej Bejrd (Zegler), devojke koja je izabrani učesnik igara iz siromašnog Distrikta 12. Ali, nakon što Lusi Grej zaokupi svu Panemovu pažnju prkosno pevajući na ceremoniji žetve, Snou misli da bi mogao da okrene šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoje instinkte za privlačenje pažnje i novootkrivenu političku lukavost, trka sa vremenom Lusi i Snoua da prežive na kraju će otkriti ko je ptica pevačica, a ko zmija.”


Producenti franšize Nina Džejkobson i Bred Simpson produciraju prikvel zajedno sa Lorensom, koji je režirao Igre gladi: Vatra i sojka rugalica – prvi i drugi deo. Majkl Arnt i Majkl Lesli su adaptirali Kolinsov roman. Kolins, Džim Miler, Tim Palen i Mika Saito bili su izvršni producenti.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes stiže u bioskope 17. novembra 2023.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *