Nastavak serije Seks i grad će se fokusirati na Keri Sare Džesike Parker u svetu nakon smrti Zverke kada bude emitovana u junu.

Druga sezona nastavka serije Seks i grad vraća se u junu na HBO Max, a premijerna najava stigla je uz prvi trejler u kome je otkriveno šta se sprema za Keri (Sara Džesika Parker), Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin) Davis) kada se vrate na male ekrane.

U trejleru ispod, Keri otkriva da ima seks radi „izlaska iz tuge“ i kaže da je život prekratak da ne bi probala nešto novo. Tada se na njenom pragu pojavljuje Ejdan Šo (Džon Korbet).

„I tek tako, shvatila sam da je neke stvari bolje ostaviti u prošlosti. Ali možda ne sve“, kaže Keri u naraciji dok gledamo kako se njena stara ljubav vraća u franšizu.

Pored toga u trejleru, Mirandina romansa sa Če Sare Ramirez se nastavlja, a trojac proširuje svoju malu grupu za branč jer se Sarita Čoudhuri, Nikol Ari Parker i Karen Pitman vraćaju u seriju zajedno sa Mariom Kantoneom, Dejvidom Ajgenbergom, Evanom Hendlerom, Kristoferom Džeksonom, Keti Ang i Aleksom Svinton.

Majkl Patrik King se vraća kao izvršni producent, a Parker, Nikson i Dejvis su takođe izvršni producenti.

Korbetov povratak očekivao se otkako su se paparaco fotografije sa snimanja pojavile na društvenim mrežama. Sara Džesika Parker je raspirila vatru tako što je podelila neke od fotografija na svom Instagramu. Vreme će pokazati koliko veliku ulogu Ejdan igra u Kerinom životu u drugoj sezoni pošto je serija poznata po snimanju lažnih scena kako bi radnja bila iznenađenje. Korbet se poslednji put pojavio u nastavku na velikom platnu, u filmu Seks i grad 2.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *