DC Universe je stigao na konvenciju CinemaCon u utorak, a Warner Bros. je predstavio tri filma koja je napravio prethodni režim. Jedan od novih direktora DC studija Piter Safran pojavio se lično, dok je njegov partner Džejms Gan poslao video poruku (on je zauzet u inostranstvu promocijom Marvelovih Čuvara galaksije). Filmovi koje su promovisali su The Flash (16. jun), Blue beettle (18. avgust) i Aquaman and the Lost Kingdom (20. decembar).

„Svaki od ovih filmova ne samo da pruža zapanjujuće bioskopsko iskustvo koje na jedinstven način ističe naše legendarne DC heroje, nego takođe utabava stazu sledećem poglavlju DC univerzuma“, rekao je Safran.

DC je u vremenu tranzicije, a izvršni direktor Warner Bros. Discovery-ja je pozvao Gana i Safrana da preuzmu direktorske pozicije DC studija od prošlog novembra.

Studio je posebno ponosan na film The Flash, koji će u potpunosti biti prikazan kasnije u utorak za prisutne. „To je veoma emotivan film“, rekao je Zaslav za The Flash-a. „Za mene je to najbolji film o superherojima koji sam ikada video.“

Endi Muskijeti je režirao film The Flash, u kojem glavnu ulogu igra Ezra Miler, sa Majklom Kitonom i Benom Aflekom koji igraju različite verzije Betmena, a Saša Kali je u ulozi Superdevojke. Majkl Šenon ponavlja svoju ulogu generala Zoda iz dugometražnog filma Čovek od čelika iz 2013. Safran je izjavio da Beri Alen/Fleš ima moć da promeni prošlost i budućnost i da ovaj film „resetuje DC univerzum“ koristeći tu moć. Usred panela, Warner Bros. su objavili novi trejler za ovaj film.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *