„Sve priče su još uvek tonski Black Mirror – ali sa nekim ludim zamasima i više raznolikosti nego ikada ranije,“ kaže kreator Čarli Bruker u prvoj objavi.

Očekujte neočekivano… kaže Čarli Bruker u zvaničnoj najavi šeste sezone Crnog ogledala.

Dugo očekivani povratak Brukerove Netflix antologijske serije dolazi u junu, sa planovima da se „ponovo osmisli sa svakom novom epizodom“.

Dok ukupan broj epizoda i datum premijere tek treba da budu objavljeni, znamo da će šesta sezona imati više epizoda nego prethodna sezona, koja je imala tri epizode, i da će nastaviti trend serije, produkcijom dužih i više bioskopskih priča.

Prema zvaničnom opisu, šesta sezona Crnog ogledala je do sada najnepredvidljivija i neočekivana. A najava u sredu stigla je sa trejlerom za prvi pogled na to šta možete očekivati.

Brukerova distopijska antologija nagrađena Emijem koja istražuje uticaj tehnologije na čovečanstvo nije objavila novu epizodu od pete sezone 2019. Pre toga, serija je objavila interaktivni film Bandersnatch krajem 2018. Nakon što je pandemija COVID-19 harala svetom, Bruker je rekao da bi stvaranje novih epizoda serije bilo pogrešno tokom takve globalne tragedije u stvarnom životu.

„Uvek sam smatrao da Crno ogledalo treba da sadrži priče koje se potpuno razlikuju jedna od druge i da iznenađuje ljude (i mene) ili u čemu je poenta? To bi trebalo da bude serija koja se ne može lako definisati i koja može da nastavi da se iznova izmišlja“, izjavio je za Netflix Tudum.

Impresivna glumačka ekipa šeste sezone uključuje: Arona Pola, Anjanu Vasan, Eni Marfi, Odena Torntona, Bena Barnsa, Klaru Rugard, Danijela Portmana, Denija Ramireza, Himeša Patela, Džona Hanaa, Džoša Hartneta, Kejt Maru, Majkla Seru, Moniku Dolan, Salmu Hajek Pinolt, Samjuela Blenkina i Zazi Bitz.

Bruker, Džesika Rouds, Anabel Džons i Biša K. Ali su izvršni producenti.



Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *