Akciona komedija koju pravi Disney+ zasnovana je na grafičkom romanu Džina Luen Janga i izlazi 24. maja. Mišel Jeo daje sve od sebe da sačuva čovečanstvo u zvaničnom trejleru.

Tvorac serije je Kelvin Ju (Bob’s Burgers) a režiser Destin Danijel Kreton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings). Projekat od osam epizoda uključuje uloge za glumce iz filma Everything Everywhere All at Once, u kojima glume Jeo, Ke Hui Kuan, Stefani Hsu i Džejms Hong, pored glumaca Danijela Vua, Jeo Jan Jan, Čin Han i Sidni Tejlor.

American Born Chinese priča priču o naizgled običnom srednjoškolcu kojeg igra Ben Vang čiji se životni put menja kada upozna Vei-Čena (Džim Liu), sina mitskog boga.

„Nisam sa ovog sveta“, objašnjava Liu u trejleru dok otkrivamo da on zapravo nije student na razmeni. „Potrebna mi je pomoć da zaustavim pobunu.”

Jeo igra boginju po imenu Guannjin i pojavljuje se u ključnim trenucima u trejleru dok pokušava da prenese težinu situacije Vangu: „Morate to zaustaviti ili će svi nestati“, kaže Jeo. „Sudbina sveta visi o koncu.“

Kreton i Jang su izvršni producenti zajedno sa Melvinom Marom, Džejkom Kasdanom, Erin Omeli i Ašerom Goldštajnom. American Born Chinese producira 20th Televison.

Everything Everywhere All at Once bio je veliki pobednik na ovogodišnjoj ceremoniji dodele Oskara, gde su Jeo i Kvan dobili Oskara za najbolju glumicu i sporednog glumca. Film je ukupno osvojio sedam nagrada, a zajedno su ga režirali Danijel Kvan i Danijel Šajnert.

Poznata TV kritičarka Endži Han je pohvalila seriju da je „urnebesno zabavna i na momente dirljiva.”

Svih osam epizoda biće dostupno za strimovanje 24. maja na Disney+.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *