Kejt Vinslet se vraća na HBO, ali ne u gradić Istaun.

Oskarovka vodi predstojeću HBO seriju Regime, koja je najavljena tokom konferencije za štampu koju je organizovao Warner Bros. Discovery 12. aprila.

Novi tizer je ispunjen misterijom i političkim intrigama, a zvanični sinopsis ne daje previše informacija, ali otkriva da serija „priča priču o jednoj godini unutar palate modernog evropskog režima čije se spletke polako razotkrivaju.“

Glumačku ekipu čine Matijas Šonerts, Gijom Galijen, Andrea Rajzboro, Marta Plimpton, Hju Grant, Deni Veb, Dejvid Bamber, Henri Gudman, Stenli Taunsend, Lui Majnet, Rori Kinan, Karl Marković i Pipa Hejvud.

Serija je prvenstveno bila nazvana Palata. Stiven Frirs i Džesika Hobs režiraju seriju, čiji je scenario napisao Vil Trejsi, koji je i izvršni producent i režiser. Izvršni producenti su Vinslet, Frirs, Frenk Rič i Trejsi Sivord. Hobs je ko-producent. Tim pisaca čine Set Rajs, Džuli Vajner, Džen Spira, Geri Štajngart i Sara Delap.

Ovo je treća miniserija na HBO za Vinslet, posle Mildred Pierce iz 2011. i Mare of Easttown iz 2021. Nedavno se ponovo udružila sa režiserom Titanika Džejmsom Kameronom da bi glumila u filmu Avatar: Put vode iz 2022.

Frirsove filmske zasluge uključuju režiranje filma High Fidelity iz 2000. godine, The Queen iz 2006. i Florence Foster Jenkins iz 2016. Takođe je režirao televizijske projekte kao što su Veoma engleski skandal iz 2018. i Quiz iz 2020.

Hobs je najpoznatiji po režiranju epizoda serije Kruna i Broadchurch.

Trejsi je ko-autor horor komedije iz 2022. The Menu, kao i epizoda serije Succession.

Pogledajte trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *