Osvald Koblpot, poznatiji kao Pingvin, konačno pronalazi svoje mesto pod mafijaškim suncem.

Rukovodioci Warner Bros. Discovery-ja predstavili su prvi pogled na serriju Pingvin, spinof koji se fokusira na gangstera Gotam Sitija, kojeg igra Kolin Farel iz blokbaster filma Betmen iz 2022. Farel je već nekoliko puta nominovan za Oskara.

Warner Bros. Discovery je u sredu objavio prvi trejler za Pingvina na svečanom predstavljanju Max-a, servisa za strimovanje koji spaja HBO Max i Discovery+, rebrendiran pod novim imenom.

Pingvin, koji je trenutno u produkciji, imaće osam epizoda. (slede spojleri!) Nakon što plaćenik Pola Dejnoa po imenu Ridler, ubije Karmajna Falkonea, jednog od vodećih mafijaških bosova Gotam Sitija, anarhija je preplavila grad u koordinisanom terorističkom napadu — ostavljajući Farelov grad u haosu u borbi za moć i prevlast unutar kriminalnog podzemlja.

Sa Farelom glume Kristin Milioti (poznata po ulozi u seriji Made for Love) kao Karmajnova ćerka Sofija Falkone; Majkl Zegen (poznat po ulozi u The Marvelous Mrs. Maisel) kao Karmajnov sin Alberto Falkone; i Klensi Braun (poznat po ulozi u filmu Džon Vik: Poglavlje 4) kao Salvatore Maroni, koji je nekada bio najopasniji gangster u Gotamu. Pridružuju im se Renzi Feliz, Majkl Keli, Šohreh Agdašlu, Deirdre O’Konel, Karmen Ejogo, Fransoa Čau i Dejvid H. Holms.

Loren Lefranc (pisala i producirala Marvelovu seriju Agents of S.H.I.E.L.D.) je izvršni producent i režiser serije, a scenarista i režiser Betmena Met Rivs je izvršni producent preko svoje produkcijske kuće 6th & Idaho.

Izvršni producent Kreg Zobel (producirao Mare of Eastown sa Kejt Vinslet u glavnoj ulozi) režira prve tri epizode; ostali izvršni producenti su Farel, Dilan Klark, Danijel Pipski i Bil Kararo. Ravi Kron ko-producira, a Warner Bros.Television je produkcijski studio zadužen za projekat.

Trejler pogledajte ispod: 


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *