Triler režisera Šona Rajana je treću nedelju zaredom najgledanija premijera na internoj rang listi. Gledaoci Netfliksa proveli su dosta vremena prateći FBI agenta prošle nedelje.

Triler u produkciji Sony Pictures TV-a i Šona Rajana dostigao je prvo mesto na internim listama striming servisa za listu koju su pravili od 20. do 26. marta. The Night Agent, koji je premijerno prikazan 23. marta, dostigao je 168,17 miliona sati gledanja širom sveta u prva četiri dana.

Ta brojka je treća najveća ikada za debi serije otkako je Netfliks počeo da objavljuje svoje nedeljne top 10 liste u julu 2021.; samo Sreda (341,23 miliona sati) i Monster: The Jeffrey Dahmer Story (196,2 miliona) rangiraju se bolje. The Night Agent je bio među 10 najboljih serija u 93 zemlje i broj 1 u 78 od njih po gledanosti. Zbog velikog uspeha druga sezona je već naručena.

Zasnovan na romanu Metjua Kvirka, serija prati ,,nevidljivog’’ FBI agenta (Gabrijel Baso) koji radi u podrumu Bele kuće. On ima naizgled nebitan zadatak da se javlja na telefon koji nikada ne zvoni – sve dok ne zazvoni, stavljajući ga u centar zapetljane zavere.

„Sviđa mi se ideja o autsajderu, nekome ko je nevažna osoba na veoma važnom mestu, u ovom slučaju, FBI agentu koji radi u prostoriji bez prozora u podrumu Bele kuće“, rekao je Rajan. „Svi oko njega su važniji od njega. On naleti na otmičarsku situaciju i odjednom je, kao u klasičnim Hičkokovim filmovima, obična osoba gurnuta u neočekivan zaplet.“

The Night Agent je izbacio četvrtu sezonu serije You (30,23 miliona sati nedeljno) sa prvog mesta na Netfliksovoj TV listi najgledanijih serija na engleskom jeziku. Ta serija je pala na treće mesto, iza druge sezone Shadow and Bone (55,03 miliona sati gledanja).

Među serijama na drugim jezicima, korejska drama The Glory je treću nedelju zaredom bila na prvom mestu nakon objavljivanja druge polovine prve sezone 10. marta. Serija sada zauzima šesto mesto na Netfliksovoj listi svih vremena za serije koje nisu sa engleskog govornog područja sa 413,05 miliona sati gledanja tokom prve četiri nedelje od objavljivanja.

Trejler za uzbudljivi ubilački pohod u kome se našao mladi FBI agent pogledajte ispod:


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *