Novi stanovnici stižu u Srednju zemlju. Kiran Hajnds, Rori Kinir i Tanja Mudi pridružili su se glumačkoj ekipi Gospodar prstenova: Prstenovi moći za drugu sezone serije, objavio je Prime Video. Prva sezona Prstenovi moći završila je prikazivanje osam epizoda u oktobru 2022. 

Hajnds je najpoznatiji po ulogama u HBO-ovim serijama Rim i Igra prestola, zajedno sa filmovima kao što su Munich, There Will Be Blood, Belfast i Justice League.

Produkcija je takođe izabrala Rorija Kinira (poznat po ulogama u Skyfall, Spectre) i Tanju Mudi (poznata po ulogama u Motherland, Sherlock) za novu sezonu, koja se trenutno snima u Velikoj Britaniji.

Glumci će se pojavljivati u više epizoda naredne sezone.

Hajnds je irski glumac, dok su Kinir i Mudi oboje Britanci. Detalji o njihovim likovima ostaju u tajnosti. Prstenovi moći su imali 23 standardna lika tokom prve sezone, u kojoj su se pojavljivali vilenjaci, enti, patuljci, harfuti, orci i ljudi.

Novi trio se priključuje već poznatim članovima glumačke ekipe, među kojima su Oliver Alvin-Vilson, Stjuart Bouman, Gavi Sing Čera, Vilijam Čab, Kevin Eldon, Vil Kin, Selina Lo, Kalam Linč, Gabriel Akuvudike, Jasen Atur, Ben Daniels, Amelia Kenvorti, Nia Tovle i Nikolas Vudeson.

Na čelu serije su i dalje Džej Di Pejn i Patrik Mekej, koji su izvršni producenti i režiseri. Kejt Hejzel, Helen Šang, Lindzi Veber, Kalum Grin, Džastin Dobl, Džejson Kejhil i Dženifer Hačison takođe su izvršni producenti. Endrju Li, Metju Penri-Dejvi i Kler Baksto i Šarlot Brendstrom ko-produciraju. 


Osam epizoda prve sezone objavljeno je prošlog proleća i sezona je brzo postala najgledanija originalna serija Prime Videa, koja je imala više od 24 milijarde minuta strimovanja. Prstenovi moći pričaju priču o drugom dobu Srednje zemlje, hiljadama godina pre Hobita i Gospodara prstenova. Očekuje se da će druga sezona stići na Prime Video 2024. godine.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Marin

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *