Dženifer Lorens želi da nabavi automobil na bilo koji način u prvom trejleru za Sonijevu predstojeću komediju No Hard Feelings.

U trejleru koji je objavljen u četvrtak uoči prikazivanja filma u bioskopima 23. juna, Lorens glumi Medi, vozača Ubera koja je izgubila svoje vozilo. U trenutku očaja, ona odgovara na oglas koji je postavio par koji traži nekoga da izlazi sa njihovim stidljivim 19-godišnjim sinom Persijem (Endru Bart Feldman), pre nego što on na jesen ode na Prinston.

U trejleru se vidi da Medi pokušava da opusti Persija ohrabrujući ga da pije i pliva go. Ali njeni napori očigledno ne idu po planu, jer on slučajno povređuje Medi u više navrata.

Tokom noćnog izlaska u otmenom restoranu, Medi daje Persiju savet o tome da se ne oseća pod pritiskom da impresionira druge. „Najbolji deo starenja je da te nije briga šta ljudi misle“, kaže ona.

Džin Stupnicki je režirao film prema scenariju koji je napisao zajedno sa Džonom Filipsom. Glumačku postavu čine Metju Broderik, Lora Benanti, Natali Morales, Skot Makartur i Ebon Mos-Bakrah.

Lorens producira sa Džastin Kiaroči, Naomi Odenkirk, Markom Provisierom i Aleksom Saksom. Filips i Keri Orent su izvršni producenti.

Stupnicki je režirao komediju Good Boys iz 2019. sa Džejkobom Tremblejem u glavnoj ulozi. Film za koji je ranije pisao je hit komedija sa Kameron Dijaz Bad Teacher iz 2011.

Lorensine nedavne uloge uključuju prošlogodišnju A24 dramu Causeway, u kojoj glumi zajedno sa Brajanom Tajrijem Henrijem, i Netflix satiru Don’t look up iz 2021. koja je nominovana za četiri Oskara, uključujući najbolji film.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *