Poslednja sezona će imati osam epizoda.

Prvo Succession a sada i Barry.

Predstojeća četvrta sezona HBO-ove humoristične serije Barry biće njena poslednja, objavljeno je u utorak iz Warner Bros. Discovery kompanije.

Poslednja sezona će se sastojati od osam epizoda i debitovaće 16. aprila.

Četvrta sezona Barry-ja potvrđena je u maju 2022. godine, kada se nagrađivana humoristična serija vratila za svoju treću sezonu nakon trogodišnjeg odlaganja uglavnom prouzrokovanog pandemijom.

„Putovanje kroz koje smo prošli praveći ovu seriju je bilo neverovatno i tužno je, ali je priča došla do svog prirodnog kraja“, rekao je glavni glumac Bil Hejder u izjavi u utorak.

Vesti o Barry-jevom kraju stižu nekoliko dana nakon što je objavljeno da ćemo se oprostiti i od druge Emi nagrađene komedije, serije Succession. I ta serija se završava svojom četvrtom sezonom a vraća se na male ekrane ovog meseca.  

Hejder i Alek Berg su zajedno stvorili seriju Barry. U komediji sporedne uloge glume Emi nagrađen glumac Henri Vinkler, Sara Goldberg, Entoni Kerigan, Stiven Rut, Darsi Karden i Majkl Irbi.

Barry je postao ključna komedija na HBO nakon završetka nagrađivanih hitova kao što je Veep. To je deo spiska originalnih serija kablovske kompanije koju predvodi Kejsi Blojs, koja takođe uključuje The White Lotus, Euphoria, Curb Your Enthusiasm, Industry, The Last of Us i Game of Thrones spinof House of the Dragon.

„Posle tri maestralne sezone serije Barry, željni smo da gledaoci vide moćan, složen i urnebesan zaključak priče Berija Berkmana. Bilo je zadovoljstvo raditi sa ovim izuzetno talentovanim timom, uključujući Bila Hejdera, Aleka Berga, Aidu Rodžers i celokupnu izuzetnu glumačku ekipu“, rekla je Ejmi Gravit, izvršni podpredsednik komedije HBO-a/HBO Max-a.

U nastavku pogledajte prvi tizer za četvrtu sezonu.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *