Road House je predstojeći rimejk američkog akcionog filma, odnosno nova „interpretacija“, istoimenog filma iz 1989. godine. 

Režiju potpisuje Dag Lajman, scenario su napisali Entoni Bagaroci, Čak Mondri i Šeldon Tarner, a glavne uloge tumače Džejk Džilenhol, Danijela Melkior, poznati UFC šampion Konor Mekgregor i Bili Magnusen. Džoel Silver producira film, a on je producirao i originalni film.

Čini se da je Džejk Džilenhol spreman da zablista, jer se skinuo i pokazao izvajano telo na neočekivanom nastupu na UFC 285 događaju u Las Vegasu u petak. Na ovom događaju će se takmičiti borci u raznim kategorijama, od lake do teške, a takmičiće se i muškarci i žene.

Džilenhol, koji je u boljoj formi nego ikad, snimao je scene za predstojeći film u kome će glumiti bivšeg UFC borca. On je došao na vaganje sa bivšim UFC borcem Džej Hijeronom, koji igra njegovog protivnika u filmu. Nakon odmeravanja, suočio se sa Hijeronom i ošamario ga – ali sve je to deo scenarija kako bi se dobio publicitet pred premijeru i sjajan način da se publika zagreje za film.

T-Mobile arena u Vegasu poslužila je kao filmski set. Džilenhol je ušao u ring da snima scene pred publikom uživo za Amazon Prime Video prilog.

Onaj ko je zakuvao scenu koju vidite ispod bio je Konor Mekgregor, velika zvezda među UFC borcima, koji se takođe pojavljuje u filmu. 

 

Za originalni film iz 1989. se priča da je zasnovan na stvarnom događaju u Misuriju gde je lokalni siledžija, koga su svi u gradu mrzeli, ubijen usred bela dana – a niko u gradu ništa nije video. 

U originalu, Double Deuce bar je u veoma lošem stanju. Tačnije, prati ga reputacija najgoreg mesta u gradu. Tamo se ne ide da biste se opustili nakon radnog dana, već da biste gledali uništenje. 

To su pijane tuče, dilovanje droge, bacanje flaša i krađa od strane zaposlenih. Vlasniku bara Frenku Tajmanu (Kevin Taj) je muka od svega i traži jedinog čoveka koji može da pomogne. Čovek koji će to uraditi je Džejms Dalton (Patrik Svejzi), legendarni izbacivač koji ima doktorsku diplomu iz filozofije, majstor je borilačkih veština, zen mentaliteta i ima kul mullet frizuru.

Modernu verziju filma Road House bi trebalo da objavi producentska kuća Amazon Studios, a za sada datum premijere nije objavljen.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *