Braun se pridružuje glumačkoj ekipi koja uključuje glavnog glumca Kolina Farela, koji će ponoviti ulogu Osvalda „Pingvina“ Koblpota iz filma Betmen, kao i Kristin Milioti, Renzija Feliza, Majkla Kelija, Šohre Agdašlu i Deirdre O’Konel.

Braun će se pojaviti u ulozi Salvatorea Maronija, ozloglašenog šefa kriminala u Gotamu. Ovaj lik je više puta spominjan u filmu Betmen, pošto su njegovo hapšenje od strane korumpiranih zvaničnika Gotama i kolaps njegove kriminalne imperije omogućili da se organizacija Karmajna Falkonea uzdigne. Maronija su ranije na ekranu glumili glumci poput Dejvida Zajasa u seriji Gotam na Foksu i Erika Robertsa u filmu Mračni vitez.

Braun nije potpuni stranac u DC univerzumu, jer je tokom godina u više navrata davao glas zlikovcu Leksu Lutoru u brojnim animiranim projektima i video igricama. Braun je takođe poznat po tome što je davao glas Kebi Krabi u hit Nikelodeonovom crtanom Sunđer Bob Kockalone. Što se tiče igranih uloga, Braun se nedavno pojavio u seriji Dexter: New Blood i filmu Promising Young Woman. Poznat je i po ulogama u filmovima kao što su The Shawshank Redemption i Highlander, a uskoro će se pojaviti u filmu John Wick: Chapter 4.

Serija Pingvin će se sastojati od osam epizoda. Rečeno je da serija nastavlja priču filma. Veruje se da se radnja nastavlja neposredno nakon događaja u Betmenu. Kristin Milioti će glumiti Sofiju Falkone, ćerku Karmajna Falkonea.

Loren LeFrank je scenarista, izvršni producent i režiser serije Pingvin. Reditelj Betmena Met Rivs je izvršni producent preko kompanije 6th & Idaho, dok je Dilan Klark izvršni producent preko Dilan Clark Productions. Kolin Farel će obavljati ulogu glumca i izvršnog producenta. Kreg Zobel je izvršni producent i režira prve tri epizode. Serija je zasnovana na likovima koje su za DC kreirali Bob Kejn i Bil Finger.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *