Za obožavaoce Pitera Parkera (Spajdermena) kojeg glumi Tom Holand imamo dobre vesti od šefa Marvel studija Kevina Fajgija, koji je u novom intervjuu potvrdio da je četvrti Holandov Spajdermen film u toku. Marvel je imao jedan od svojih najvećih filmskih uspeha ikada sa izlaskom trećeg filma Spajdermen: Put bez povratka, koji je postao prvo pandemijsko izdanje koje je zaradilo preko milijardu dolara širom sveta.

„Sve što ću reći je da imamo priču“, rekao je Fajgi o očekivanom Holandovom povratku. „Imamo velike ideje za to, a naši pisci polako počinju da pišu.“

Ostaje da se vidi da li će se Holand ponovo udružiti sa pretodnim Spajdermen glumcima Tobijem Megvajerom i Endruom Garfildom. Oba glumca su izrazila interesovanje da učestvuju u filmu.

Fajgi je potvrdio da će Marvelov film Blejd sa Maheršalom Alijem u glavnoj ulozi biti snimljen ove godine. Produkcija filma Blejd je odgođena u 2022. kada je režiser originala Basam Tarik napustio projekat u septembru, pa je bilo nekoliko prekida. Jan Demanž je uleteo kao njegova zamena.

„Dobro ide“, rekao je Fajgi za Blejdov razvoj. „Naš režiser Jan [Demanž] je trenutno dole u ​​Atlanti. Kamere će snimati, otprilike, sledećih 10 nedelja.“

Fajgi je takođe najavio debitovanje Harisona Forda u prvom Marvel filmu, koji preuzima ulogu Tadeusa Rosa u filmu Kapetan Amerika: Novi svetski poredak.

„Neumoran, a toliko posla obavlja“, rekao je Fajgi o Fordu. „Ovo je svakako velika čast za Tadeusa Rosa. On je predsednik Sjedinjenih Država u filmu. A sa Harisonom razmišljate o filmovima Air Force One i o nekim njegovim sukobima sa predsednikom u Clear and Present Danger. Postoji dinamika između predsednika Rosa i Sema Vilsona (glumi ga Entoni Meki). Oni imaju zajedničku istoriju, ali u ovom filmu ćemo videti odnos između Kapetana Amerike i predsednika Sjedinjenih Država na jedan potpuno drugačiji način.

Dizni i Marvel još nisu najavili drugu sezonu Moon Knight-a sa Oskarom Ajzakom, ali Fajgi je rekao: „Postoji budućnost za tog lika kako budemo napredovali. Takođe je uporedio predstojeći nastavak Kapetana Marvela, The Marvels, sa prvim filmom Osvetnici.

„Postoji nešto izuzetno moćno u tome da vidite Moniku (Teona Paris), Kamalu (Iman Velani) i Kerol (Bri Larson) zajedno u kadru. Za mene prizor njih tri može da parira trenutku kada prvi put vidimo njih šestoro zajedno u kadru u prvom filmu Osvetnici. Da se naježiš.”


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *