Ekipa avanturista je opet na okupu u Marvelovom novom trejleru za Čuvare galaksije 3, koji je emitovan tokom Superbowl-a u nedelju. Ali ponovni susret Čuvara sa Gamorom, koju igra Zoi Saldana, daleko je od sentimentalnog.

U trejleru se prvi put Star-Lord, kojeg glumi Kris Prat, ponovo ujedinjuje sa verzijom bivše devojke Gamore, koju je ubio njen otac Tanos tokom Osvetnika: Rat beskraja. Alternativna Gamora, koja se ne seća Star-Lorda, se pojavila u Osvetnicima: Kraj igre. Sada, Star-Lord mora da pokuša da oživi sećanje na novu Gamoru dok Čuvari kreću u poslednju misiju protiv negativca Visokog evolucionara, kojeg glumi Čukvudi Ivudži.

Prvi zvanični trejler je predstavljen u decembru 2022., pokazujući kako se Čuvari navodno „poslednji put“ udružuju za opasnu misiju, što rakun Roket (Bredli Kuper) ubeđuje Star-Lord-a. Od napada kamenjem na stranoj planeti do suočavanja sa čudovištem s pipcima, grupa putuje širom galaksije u svom nastojanju da spase univerzum.

MarvelStudios

Vraćaju se Prat, Saldana i Kuper, zajedno sa Dejvom Bautistom koji igra Draksa razarača, Vin Dizel je opet Grut, Pom Klementjef Bogomoljka, Karen Gilan Nebula, Šon Gan Kraglin, Silvester Stalone Stakar Ogord i Elizabet Debicki kao Aješa. Pridošlice u franšizi su Vil Poulter kao Adam Varlok, Ivudži kao Visoki evolucionar i Marija Bakalova kao Kosmo svemirski pas, koji je predstavljen u Čuvarima galaksije: Praznični specijal.

Džejms Gan, reditelj sva tri filma sage Čuvari galaksije, izabran je da vodi DC Studios za Warner Bros. Discovery u oktobru. Istovremeno sa započinjanjem svoje nove direktorske pozicije, Gan nadgleda postprodukciju najnovijeg filma Čuvari, za koji tvrdi da će biti poslednji samostalni film za voljenu grupu međugalaktičkih heroja.

„Ovo je kraj te priče. Žao mi je. Neke priče imaju kraj. To ne znači da svi umiru“, potvrdio je Gan na Comic-Con-u u San Dijegu 2022.

Bautista je gostovao u The Tonight Show u epizodi 31. januara, gde je naglasio da će predstojeći treći deo definitivno biti njegov poslednji: „Sa Draksom moram da završim na savršen način. I nikada se ne bih prijavio za drugu ulogu kao Draks samo da bih dobio pozamašan novac. Ukaljao bih taj [savršen kraj], i neću to učiniti.“

Čuvari galaksije 3 treba da se pojavi u bioskopima 5. maja. Pogledajte novi trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *