Komedija smeštena na svemirskom brodu neće biti obnovljena za treću sezonu, a posada i putnici Avenije 5 se ne vraćaju na Zemlju.

Hju Lori igra kapetana intergalaktičkog svemirskog broda 40 godina u budućnosti u Avenue 5, prvoj HBO komediji Armanda Janučija nakon Veep-a, u kojoj je takođe glumio Lori.

HBO je otkazao komediju nakon dve sezone. Druga i sada poslednja sezona serije imala je premijeru finala 28. novembra, sa brodom koji je preživeo razne katastrofe, ali je budućnost serije uvek bila neizvesna.

„Odlazak u svemir sa Armandom Janučijem bilo je neverovatno putovanje“, navodi HBO u saopštenju. „Iako nećemo nastaviti sa trećom sezonom Avenue 5, radujemo se i iščekujemo naredne zajedničke avanture.”

WarnerMedia

Januči je autor višestruko nagrađivane serije Veep za HBO i izvršni je producent, zajedno sa rediteljem Semom Mendesom i drugima, pilot projekta komedije The Franchise, o snimanju filma o superherojima.

Avenue 5 je priča o svemirskom krstarenju i prati nezgodne, komične situacije njegove posade i putnika. Hju Lori predvodi glumačku ekipu koja takođe uključuje Džoša Gada, Zaka ​​Vudsa, Rebeku Front, Suzi Nakamuru, Lenora Kričlou, Niki Amuka-Bird, Endija Baklija i Itana Filipsa. Lori se ranije ove nedelje pridružio ekipi Apple TV+ u seriji Tehran i takođe ćemo ga gledati u Netfliksovom predstojećem projektu All the Light We Cannot See. 

Januči je izvršni producent sa Kevinom Loaderom, Vilom Smitom (glumio u Veep, Slow Horses), Sajmonom Blekvelom i Tonijem Rošeom.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *