Producentska kuća Dizni je predstavila novi trejler za film Indijana Džons i brojčanik sudbine tokom Superbowl-a, prikazujući gledaocima franšize flešbekove mladog Harisona Forda i njegovog kumčeta Helene, koju igra zvezda Fleabag-a Fibi Voler-Bridž.

Radnja najnovijeg filma u Indijana Džons franšizi dešava se 1969. tokom hladnog rata između SAD i Sovjetskog Saveza dok se Indi i Helena sukobljavaju sa zlobnim nacistima u poslednjoj avanturi. Novi likovi koje tumače Mads Mikelsen i Bojd Holbruk igraće negativce Jirgena Volera i Klabera.

Walt Disney Studios

Antonio Banderas, Šonet Rene Vilson i Tobi Džons takođe su članovi glumačke ekipe. Džon Ris-Dejvis će ponoviti svoju ulogu Salaha iz filma Indijana Džons i poslednji krstaški pohod iz 1989.

Prvi trejler bio je pun akcije, a publika je jedva dočekala povratak čuvenog arheologa na filmsko platno. Iako Indi priznaje da su dani ludovanja iza njega, snimci na kojima hara pustinjskim predelima, stoji na vrhu voza u pokretu i puca zloglasnim bičem u prostoriji punoj naoružanih zlikovaca, nam govore suprotno.

Lucasfilm Ltd. & TM.

15 godina nakon četvrtog filma, potvrđeno je da je Indijana Džons 5 poslednja Fordova uloga heroja arheologa. „Uvek sam to želeo da uradim“, rekao je Ford o svom povratku. „Želeo sam da završim priču da vidim gde će ga putevi odvesti.”

Kompozitor Džon Vilijams je ranije najavio da će mu film biti i poslednji, ali se predomislio, pa je 91-godišnjak rekao da ipak ne namerava da se povuče tokom nedavnog intervjua. „Zadržaću se još neko vreme“, rekao je Vilijams. „Ne mogu da se povučem iz muzike. Dan bez muzike je greška.”

Džejms Mangold, koji je nedavno režirao Logan i Ford vs. Ferrari, preuzima kormilo i kao pisac i kao reditelj u predstojećem dugometražnom filmu. Tvorci Indijane Džonsa Džordž Lukas i Stiven Spilberg, koji su režirali prethodne nastavke franšize, su i ovaj put izvršni producenti.

Indijana Džons i brojčanik sudbine je zakazan za bioskopsko prikazivanje 30. juna. Pogledajte novi trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *