Warner Bros. je objavio zvaničan trejler za dugoočekivani film The Flash.

Nakon što se prvi put pojavio u sporednoj ulozi još 2016. godine u filmu Betmen protiv Supermena: Zora pravde, Miler je ponovo u odelu najbržeg DC junaka – ovog puta za sopstveni solo film. Novi trejler prikazuje Milerovog Berija Alena kako se sudara sa multiverzumom i susreće se sa drugom verzijom sebe, i sa ne jednim, već dva Betmena, koje igraju Ben Aflek i Majkl Kiton. Tu je i povratak generala Zoda Majkla Šenona iz Čoveka od čelika i debi Supergirl Saše Kali.

U filmu će se takođe pojaviti Kirsi Klemons kao Iris Vest, Sirs-Monika Džekson, Antje Traue i Maribel Verdu.

Trejler predstavlja prvi veliki promotivni materijal za film od niza kontroverzi oko Milera.

The Flash se suočio sa problematičnom situacijom tokom prošle godine sa Milerovim brojnim pravnim problemima. U martu 2022, Miler je dva puta uhapšen na Havajima u roku od mesec dana, prvo zbog pravljenja nereda i uznemiravanja, a zatim zbog napada. Optužba za uznemiravanje je kasnije odbačena. U januaru, Miler je sklopio sporazum o priznanju krivice u slučaju u Vermontu, izjasnivši se krivim po optužbi za nezakonito ometanje.

Očekuje se da će The Flash igrati glavnu ulogu u evoluciji DC-jevih priča na velikom ekranu, služeći kao ponovno pokretanje uoči novog plana Džejmsa Gana i Pitera Safrana za DC univerzum.

The Flash bi trebalo da se pojavi u bioskopima 16. juna. Pogledajte zvanični trejler ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

1 komentar
Velibor

1 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *