Serija, zasnovana na istoimenom romanu Vilijema Gibsona, imala je premijeru na Amazonovom Prime Video servisu 21. oktobra 2022. U seriji glume Kloi Grejs Morec i dolazi od izvršnih producenata Lize Džoj i Džonatana Nolana pod njihovim velikim ugovorom sa Amazonom. Ako vam ta imena nisu poznata, bračni par je radio na HBO seriji Westworld koja se prošle godine završila nakon 4 sezone.

„Vilijamova zadivljujuća priča u partnerstvu sa briljantnim umovima Skota, Džonatana i Lize proizvela je nezaboravno putovanje za našu globalnu publiku i oduševljeni smo kako su prihvatili seriju“, rekao je Vernon Sanders, šef globalne televizije u Amazon Studios. „Radujemo se što ćemo produžiti naše partnerstvo sa Warner Bros. i Kilter Films, dok se ova jedinstveno ambiciozna serija nastavlja razvijati.“

Prema zvaničnom opisu, radnja serije se „usredsređuje na Flin Fišer (Morec), ženu koja pokušava da zadrži delove svoje razorene porodice u zaboravljenom uglu sutrašnje Amerike. Flin je pametna, ambiciozna i osuđena na propast. Ona nema budućnost; sve dok je budućnost ne pozove.”

Skot B. Smit je razvio seriju za televiziju i takođe je izvršni producent. Nolan i Džoj rade na seriji u saradnji sa Kilter Films studiom. Vinćenco Natali je izvršni producent i režiser, a Atina Vikam i Stiven Hoban su takođe izvršni producenti. Amazon Studios i Warner Bros. Television prave seriju u saradnji sa Kilter Films studiom.

„Oduševljeni smo što nastavljamo putovanje u drugoj sezoni i ulazimo dublje u neverovatan svet koji je Gibson stvorio“, rekli su Džoj i Nolan. „U ime Skota Smita, Vinćenco Natali i celog tima, zahvalni smo našim partnerima u Amazonu i, pre svega, fanovima.

Pored Morec, u ekipi prve sezone bili su i Džek Rejnor, Geri Kar, Ilaj Gor, Luis Hertum, Džej Džej Feild, T’Nia Miler, Šarlot Rajli, Aleksandra Bilings, Adelind Horan, Aleks Hernandez, Kejti Lung, Džulijan Mur-Kuk , Melinda Pejdž Hamilton, Kris Koi i Ostin Rajzing.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *