„Nema ništa kul u vezi Nike-a“, kaže Marlon Vaians u ulozi Džordža Ravelinga u trejleru za novi film Bena Afleka i Meta Dejmona Air. I dok je to možda bio slučaj 1984. godine, sve se promenilo kada se Soni Vakaro sastao sa Majklom Džordanom sredinom 80-ih kako bi potpisao ugovor sa košarkašem u usponu koji je pokrenuo globalnu industriju vrednu više milijardi dolara.

Saradnici i dugogodišnji prijatelji Aflek i Dejmon ponovo se udružuju u ulogama direktora kompanije Nike Sonija Vakara i suosnivača kompanije Nike Fila Najta.

Pored Afleka i Dejmona u filmu takođe glumi i Viola Dejvis, koja igra majku Majkla Džordana. Na filmu su radile produkcijske kuće Amazon Studios, Skydance Sports i Mandalay Pictures.

Ostala glumačka postava uključuje Džejsona Bejtmena kao Roba Štrasera, Krisa Mesina kao Dejvida Falka, Marlona Vejansa kao Džordža Ravelinga, Krisa Takera kao Hauarda Vajta, Metjua Mahera kao Pitera Mura, Gustafa Skarsgarda kao Horsta Daslera i Džulijusa Tenona kao Džejmsa Džordana.

Amazon i Aflek su prošlog meseca objavili da će AIR dobiti tradicionalno izdanje u bioskopima širom sveta pre nego što će debitovati na Prime Video kasnije u godini. Datum premijere na striming servisu će zavisiti od njegovog učinka na blagajnama.

Produkcija označava Aflekov povratak režiji nakon filma Live by Night iz 2016. i Argo koji je osvojio Oskara za najbolji film 2012. godine.

Air će premijerno biti prikazan 5. aprila, a trejler pogledajte ispod.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *