Robert Patinson će uskoro ponovo obući kostim Betmena pošto je studio Warner Bros. najavio da će se nastavak filma pod radnim nazivom The Batman Part II Meta Rivsa naći u bioskopima 3. oktobra 2025. Dodatne informacije, uključujući sinopsis radnje, za sada ostaju u tajnosti. Džejms Gan i Piter Safran potvrdili su datum izlaska The Batman Part II tokom događaja za medije 31. januara.

Dok Gan i Safran razvijaju novi DC Universe, koji uključuje 2025. bioskopsku premijeru filma Superman: Legacy, Rivsov The Batman Part II će ostati samostalna svojina i potpadati pod novobrendiranu kategoriju „DC Elseworlds“. Gan je najavio da će svaki DC film ili televizijska serija čija je radnja smještena izvan glavnog DC univerzuma dobiti oznaku „DC Elseworlds“, kao što to rade decenijama u DC Comics.

Pored The Batman Part II, spisak predstojećih „DC Elseworlds“ projekata uključuje Joker: Folie a Deux Toda Filipsa sa Hoakinom Feniksom i Lejdi Gagom (izlazi 4. oktobra 2024.), animirana serija koja se već prikazuje Teen Titans Go!, i poseban film o Supermenu u produkciji Dž.Dž. Abramsa čiji scenario piše Ta-Nehisi Kouts. Poslednji projekat je prvi put najavljen 2021. godine i ostaje u aktivnom razvoju. Gan i Safran su rekli da željno iščekuju nacrt Koutsovog scenarija.

Patinson i Rivs će nastaviti da se bave svojom iteraciom Betmena u „DC Elseworlds“, dok će Gan i Safran izabrati novog Betmena za DC univerzum. Duo je potvrdio da će njihov DC univerzum uključiti film o Betmenu i Robinu, zasnovan na stripu Hrabri i smeli. Pored The Batman Part II, Reeves se takođe sprema da snimi spinof seriju usredsređenu na lik Pingvina Kolina Farela.

Rivs je ranije ovog meseca rekao da se sastaje sa Ganom kako bi se uverio da će njegov „BatVerse“ i veći DC univerzum „podržati jedni druge“ i da se neće „urušiti“ zajedno u smislu toka priča.

The Batman je prošle godine oduševio kritičare i zaradio 770 miliona dolara na svetskim blagajnama. Film se sada emituje na HBO Max-u.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *