Netfliksova adaptacija One Piece-a, jedne od najpopularnijih mangi ikada, stiže na platformu 2023. godine. Kompanija je takođe objavila prvi pogled na poster na kome se nalazi glavni lik Monkey D. Luffy. Netfliks još nije odredio datum premijere za One Piece, ali je još u januaru 2020. određeno da će serija imati 10 epizoda. 

Animirana serija One Piece zasnovana je na manga stripovima koje je kreirao umetnik Eiichiro Oda, koji je i izvršni producent. Stripovi su prodati u više od 460 miliona primeraka širom sveta.

Kao što je ranije najavljeno, u Netfliks seriji će glumiti Injaki Godoj kao Monkey D. Luffy, Mekenju kao Roronoa Zoro, Emili Rad kao Nami, Džejkob Romero Gibson kao Usop i Taz Skajlar kao Sanji. U centru zapleta je Lufi, mladić koji kreće na putovanje rešen da postane kralj pirata — i usput pronađe slavno blago.

U ostalim ulogama glume Mekinli Belčer III, Morgan Dejvis, Ejdan Skot, Vinsent Regan, Džef Vord, Kreg Ferbras, Lengli Kirkvud, Selest Luts, Aleksandar Manijatis, Ilija Isorelis Paulino, Čioma Umeala i Stiven Vord. Dodatni članovi glumačke ekipe biće objavljeni kasnije, navodi Netfliks.

U saradnji sa kompanijom Shueishom, One Piece produciraju Tomorrow Studios i Netfliks. Met Ovens i Stiv Maeda su pisci i izvršni producenti. Oda, Marti Adelstajn i Beki Klements su takođe izvršni producenti.

Pored mange, koja je debitovala 1997. godine, Toei Animation je proizvela 20 sezona One Piece anime serije koja ima više od 1.000 epizoda, a do danas je objavljeno 15 animiranih filmova zasnovanih na One Piece-u.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *