Titani i Doom Patrol, DC Comics drame koje su prvobitno napravljene da pomognu u pokretanju bivšeg DC Universe servisa, privode se kraju.

Trenutne četvrte sezone obe drame sa HBOMax-a u produkciji Grega Berlantija biće njihove poslednje. Producentima obe serije je bilo jasno da su im dani odbrojani usled svih promena sa DC Entertainment-om i napisali su scenarije za svoje trenutne sezone sa pravim završecima kako fanove ne bi ostavili na cedilu sa zapletom.

„Iako će ovo biti poslednje sezone Titana i Doom Patrol, veoma smo ponosni na ove serije i uzbuđeni što će fanovi videti njihovo pravo finale“, rekao je portparol HBOMax-a. „Zahvalni smo Berlanti Productions i Warner Bros. televiziji što su napravili tako uzbudljivu seriju punu akcije i emotivnih zapleta. Zahvaljujemo producentu Titana Gregu Vokeru, izvršnim producentima Gregu Berlantiju, Akivi Goldsman, Sari Šehter, Džefu Džonsu, Ričardu Hatemu i timu iz Weed Road Pictures. Za Doom Patrol zahvaljujemo producentu Džeremiju Karveru i izvršnim producentima Gregu Berlantiju, Sari Šehter, Džefu Džonsu, Krisi Dinges i Tamari Bečer-Vilkinson. Već četiri sezone, fanovi su se zaljubili u Titane i Doom Patrol, ulažući svoje vreme i emocije u njihova iskušenja i nevolje i u njihove legendarne bitke spasavajući svet iznova i iznova.”

HBOMax/WarnerMedia

I Doom Patrol i Titani su nastali na starom servisu DC Universe. Titani su bili prva serija koja je naručena 2017. za bivšu platformu, a spinof Doom Patrol je godinu dana kasnije dobio zeleno svetlo za celu sezonu. Titani su emitovali svoje prve dve sezone kao DCU original, dok je Doom Patrol bila ekskluzivna za platformu za svoju prvu sezonu.

Sa dolaskom HBOMax-a, serije su premeštene iz DC Universe-a u novi servis 2020. godine pošto je platforma koju podržava Warner Bros. Discovery skupila sve originalne serije u pokušaju da privuče pretplatnike kada je DCU zatvoren. (HBOMax je takođe dodao Epix DC dramu Pennyworth, o životu Betmenovog batlera. Nije doneta odluka o budućnosti te serije.)

Glavne glumce Titana čine Brenton Tvejts, Ana Diop, Alan Ričson, Minka Keli i Džozef Morgan.

„Neizmerno sam ponosan na našu nadarenu glumačku ekipu, ekipu i scenariste i njihove napore da ožive svih 49 epizoda u poslednjih pet i više godina“, rekao je Voker, izvršni producent Titana. „Nisam mogao da tražim bolje partnere od Berlanti Productions, Warner Bros. Television i HBOMax, i od početka, Džofa Džonsa i Akive Goldsmana. Neverovatno sam zahvalan na njihovom nepopustljivom poverenju tokom ovog procesa. Na kraju, moram da se zahvalim našim neverovatnim fanovima na njihovoj kontinuiranoj podršci, angažovanju i strastvenoj zajednici koju su izgradili oko naše serije. Preostalo nam je šest epizoda koje treba da pustimo u svet za koje se nadamo da će našim voljenim likovima dati kreativan završetak koji svi znamo da zaslužuju.”

HBOMax/WarnerMedia

Dajan Gerero, Ejpril Boulbi, Alan Tudik i Met Bomer su među zvezdama Doom Patrol-a, čiji je izvršni producent Džeremi Karver pored Džonsa, Berlantija i Šehter, između ostalih.

„Našim partnerima koji pružaju divnu podršku iz HBOMax-a, televizija Warner Bros., Berlanti Productions i DC Studios, hvala vam što ste nam pružili zadovoljstvo u protekle četiri sezone“, rekao je Karver. „Takođe, na čemu ste bili? Našoj sjajnoj glumačkoj ekipi, nepokolebljivoj ekipi, neustrašivom piscu i, pre svega, našim prelepim fanovima: hvala vam još više. Napravili ste od ovoga jedno nezaboravno iskustvo.”


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *