Ne možete sprečiti zlu lutku da ubija, posebno onu koja ubija na blagajnama.

Džejms Van i Džejson Blam su u sredu zvanično najavili nastavak filma M3GAN, horor senzacije koja je izašla 6. januara.

Film M3GAN, skraćenica za Model 3 Generative Android, do sada je zaradio 91,9 milion dolara širom sveta, a 30,4 miliona dolara u Americi tokom premijernog prvog vikenda, nadmašujući očekivanja. Budžet za film bio je 12 miliona dolara, tako da je već doneo veliku zaradu. Čak i pre nego što je M3GAN postao najnoviji hit širom sveta, producenti Džejson Blum i Džejms Van javno su izrazili želju da naprave još jedan film o lutki ubici.

„Nakon što sam prvi put pogledao film, imali smo dobar osećaj da bi nastavak mogao zaista da funkcioniše“, rekao je Blum; „Dakle, prekršili smo naše osnovno pravilo i počeli smo da pričamo o nastavku i pre nego što je prvi deo filma izašao. Bilo je čudno da smo počeli da da smišljamo nastavak dosta ranije nego što to obično bude slučaj.”

Universal Pictures

Pod radnim nazivom M3GAN 2.0, scenario će pisati Akela Kuper, autorka originalnog scenarija. Objavljen je i zvaničan datum izlaska filma, 17. januar 2025. godine.

Glumci Alison Vilijams i Vajolet Mekgrou, koje su glumile u prvom delu (i preživele da ispričaju priču), vraćaju se na filmsko platno. Pored toga, Vilijams, koja je bila izvršni producent originala, sada se vraća kao producent. Za Džerarda Džonstona, koji je režirao prvi film, i dalje nema potvrde da će se vratiti, ali izvori kažu da se producenti nadaju da će sklopiti dogovor sa njim.

Film govori o inženjerki robotike, koju igra Vilijams, koja svojoj nećakinji daje robotsku lutku koja koristi veštačku inteligenciju kako bi lakše prebolela smrt svojih roditelja. Stvari dobijaju novi obrt kada lutka postaje ubilački nastrojena.

Producenti će biti Blum, Van i Vilijams. Majkl Klir i Džadson Skot biće izvršni producenti. Iz Blumhausa imamo Rajana Tureka kao izvršnog producenta zajedno sa Markom Kečurom. Adam Hendriks i Greg Gilrit iz Divide/Conquer su takođe izvršni producenti.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *