HBO Max je završio sa serijom Tračara, producent ne odustaje i planira da je nudi drugim medijskim kućama.

Vest dolazi istog dana kada je objavljena pretposlednja epizoda druge sezone. Sadašnje finale serije, pod nazivom „Ja sam trač“, debitovaće 26. januara, a izvori kažu da je druga sezona osmišljena tako da se ne završava sa velikim zapletom.

„Dakle, ovako stoje stvari: sa tugom u srcu moram da najavim da se Gossip Girl neće nastaviti na HBO Max-u“, rekao je producent serije Džoš Safran u izjavi na društvenim mrežama. „Izvršni producenti i ja ćemo zauvek biti zahvalni mreži i studiju na njihovoj veri i podršci; piscima zbog njihovog lukavog mozga i talenta; glumačkoj ekipi superzvezda za najbolju saradnju i prijateljstvo; i ekipi za njihov naporan rad, posvećenost i ljubav prema projektu. Ovo je iskreno bio najveći set na kojem sam ikada radio, od početka do kraja. Hvala vam svima na gledanju i nadam se da ćete se uključiti u finale sledećeg četvrtka da vidite kako se sve završava. xoxo”

WarnerMedia

Premijera prve sezone je imala najbolji debi na HBO Max-u u julu 2021. godine. Serija je obnovljena na polovini prve sezone.

Tajming otkazivanja dolazi nakon što je HBO Max, pod novim izvršnim direktorom WBD Dejvidom Zaslavom, bio u režimu smanjenja troškova, jer udružena kompanija želi da uštedi milijarde dolara. U tom cilju, Max je otkazao niz originalnih serija i preokrenuo kurs obnove za niz drugih naslova i potpuno izbacio mnoštvo naslova sa svoje platforme za striming.

Gossip Girl je bio jedan od brojnih takozvanih „nasleđenih“ naslova koji su oživljeni u pokušaju da se dovede velika baza fanova na striming servis. Drugi uključuju nastavak Seks i grada, And Just Like That i Pretty Little Liars, između ostalih.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *