Megan Openhajmer, kreatorka Huluove serije Tell Me Lies, pripremila je novu seriju za striming servis: Second Wife, u kojoj će glumiti Ema Roberts i Tom Elis. Projekat će biti druga saradnja Eme i Megan, pošto je Ema takođe izvršni producent serije Tell Me Lies. Ovo je prvi zajednički projekat za Openhajmerovu i Elisa, koji su u braku.

Mračna komedija pratiće Sašu (Roberts), koja nakon užasnog raskida beži iz Njujorka da bi počela život iznova u Londonu, gde upoznaje i brzo se zaljubljuje u nedavno razvedenog oca, Džejkoba (Elis). Kada impulsivno odluče da se venčaju, saznaju da postoji mnogo toga što ne znaju jedno o drugom, i da ne mogu večno da beže od svoje prošlosti.

Zasnovana na istoimenom romanu Kerol Lavering iz 2018., Tell Me Lies je premijerno prikazana na Hulu servisu u septembru 2022. i obnovljena je za drugu sezonu u novembru (Kod nas je možete naći na Star odeljku na Disney+ striming servisu). Openhajmer je takođe pisala za AMC-jev spinof Fear The Walking Dead, kao i za seriju Queen America za Facebook Watch.

Roberts je najpoznatija po ulogama u serijama kao što su Nikelodeonova Unfabulous, FX-ova American Horror Story i Foksova serija Scream Queens. Sledeće godine će se pojaviti u Sonijevom filmu Madame Webb.

Elis je najpoznatiji po glavnoj ulozi u Foksovoj i kasnije Netfliksovoj seriji Lucifer, kao i u serijama Miranda sa BBC One-a, Rush sa USA Network-a i The Fades sa BBC Three kanala.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *