Zvezda filma Aftersun i mini serije Normalni ljudi u pregovorima je da glumi u dugo očekivanom nastavku Gladijatora Ridlija Skota, epa iz 2000. koji je Rasela Kroua učinio superzvezdom i Oskarovcem. Ali film nije prikvel i Meskal neće obući Krouovu togu. 

Na kraju krajeva, Maksimus, Krouov lik, umro je boreći se za Republiku u Koloseumu – ovo je spojler samo ako ste nekim čudom propustili reprize Gladijatora na televiziji. Umesto da digne originalnog gladijatora iz mrtvih, Meskal će igrati Lucijusa, Lucilinog sina (koju je u originalnom filmu igrala Koni Nilsen). 

Skot se vraća u svet mačeva, toga i sandala i očekuje se da i ovaj projekat bude jednako uspešan kao i original. On je producent filma, zajedno sa predsednikom Scott Free produkcije Majklom Prusom i Dagom Vikom i Lusi Fišer iz Red Wagon Entertainmenta. Dejvid Skarpa je napisao scenario. Paramount će producirati film, a Universal, koji stoji iza prvog filma zajedno sa DreamWorksom, ima pravo da koproducira film kada sve bude spremno.

Meskal je osvojio Oskara za ulogu problematičnog oca u filmu Aftersun i oduševio publiku u ulozi pametnog studenta u seriji Normalni ljudi, nakon koje je zaradio i Emi nominaciju. Meskal će se pojaviti u filmu Stranci Endrua Hejga sa Endrjuom Skotom i Kler Foj, kao i u filmu Neprijatelj Garta Dejvisa sa Serše Ronan.

Pre nego što započne svoje putovanje u Rim, Skot režira Napoleona, u kome Hoakin Feniks glumi francuskog despota. Meskala predstavljaju CAA i Kurtis Braun.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *