Oskarovka i dobitnica Emi nagrade Nikol Kidman se pridružuje Zoi Saldani i Lejsli De Oliveiri u CIA drami Lavica. Tejlor Šeridan, režiser najpoznatiji po serijama Yellowstone, Tulsa King i 1923, sada snima novu dramu za Paramount+.

Za Šeridana, Lioness je još jedna u nizu serija Paramount TV produkcije. Do sada je za njih radio hit dramu Yellowstone koja uskoro završava svoju 5. sezonu, prikvel 1923, dramu Tulsa King sa Silvesterom Staloneom u glavnoj ulozi, Mayor of Kingstown i nadolazeće projekte Land Man i Bass Reeves.

Serija je zasnovana na postojećem programu CIA-e i prati Kruz Manuelos (Lajsla De Oliveira), grubu, ali strastvenu mladu ženu marinca regrutovanu da se pridruži CIA-inom Lioness timu koji ima cilj da uništi terorističku organizaciju iznutra, tako što će se sprijateljiti sa ćerkom jednog od članova terorističke grupe.

Nikol Kidman će glumiti Kejtlin Mid, višu operativku CIA-e koja je dugo u igri. Ona mora da nauči da se nosi sa preprekama na koje nailazi kao žena sa visokim položajem u obaveštajcima, supruga koja žudi za pažnjom koju ni sama ne može da pruži i mentor nekome ko bi vrlo lako mogao da krene stranputicom. Zoi Saldana će glumiti Džo, šeficu stanice koja ima zadatak da obučava, upravlja i vodi tim žena na tajnom zadatku. 

Kao što je ranije najavljeno, Kidman će takođe biti izvršni producent zajedno sa Šeridanom, Dejvidom C. Glaserom, Saldanom, Ronom Burkleom, Bobom Jarijem, Dejvidom Hatkinom, Džil Vagner, Gejerom Kosinskim, Majklom Malounom i Džonom Hilkoutom.

Iako je poznatija po svom filmskom radu (najviše u projektima kao što su Moulin Rouge, The Hours, Cold Mountain, Rabbit Hole, Lion i, nedavno, Being the Ricardos), Kidman je ostavila dobar utisak na kritičare i publiku u HBO drami Big Little Lies iz 2017. Od tada je glumila u dramama The Undoing na HBO-u i Nine perfect strangers na Hulu-u.

Nikol Kidman će se uskoro naći i u romantičnoj komediji koja još nema naziv sa Džoijem Kingom i Zakom Efronom na Netfliksu, i dramskoj seriji Expats na Amazonovom Prime Video servisu.

Paramount nije potvrdio broj epizoda za seriju Lioness, niti konkretan datum emitovanja.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *