Film Universal studija, zasnovan na Drakulinom sledbeniku, trebalo bi da se pojavi u bioskopima 14. aprila.

Nikolas Kejdž i Nikolas Holt imaju vampirsku vezu koja isisava život Drakulinom sledbeniku u prvom trejleru za Renfild.

Universal je izbacio prvi trejler za predstojeću horor komediju, davajući uvid u komplikovanu i iscrpljujuću dinamiku između Kejdžovog Drakule i Holtovog sledbenika. Biti u milosti Drakule je zahtevno, a kako njegovim prohtevima (krv časnih sestara i navijačica između ostalog) nema kraja,  Holtov vampirski šegrt Renfild postavlja pitanje da li je ovo još uvek posao za njega.

Universal Pictures

Jedini problem je što je savremeni svet, kako kaže, „opasno mesto“. Ali sa dolaskom Rebeke Kvinsi, saobraćajnog policajca koju igra Akvafina, Renfild konačno počinje da se oseća viđenim i cenjenim. „Jesam li videla da si isekao tipa sa ukrasnim tanjirom za serviranje?“ pita ona nakon masovne tuče u lokalnom baru u kojoj Renfild izlazi kao pobednik. „Sve je u zglobu“, odgovara on.

To je nova veza zbog koje dovodi u pitanje služenje vampirskom zlikovcu u filmu reditelja Krisa Mekeja koja obećava potencijalnu šansu za iskupljenje za jednog od najpoznatijih horor likova.

Trejler takođe prikazuje Kejdžovu interpretaciju Drakule. Inspiraciju je pronašao u performansu Bele Lugosija u Drakuli iz 1931., kao i Frenka Landžele u istoimenom filmu iz 1979. i Gerija Oldmana u Drakuli Brema Stokera. „Mislim da je ključ kretanje“, rekao je Kejdž. „Gledao sam film pod nazivom Malignant i reditelj Džejms Van i glumica Anabel Volis su napravili koreografiju koja je bila zastrašujuća. Zato se nadam da ću uraditi nešto tako gde Drakula može ili da klizi ili da se kreće kao Sadako u Krugu.“

Producent Robert Kirman je u međuvremenu u maju rekao na podkastu Kevina Smita da je Renfild priča o tome „kako je usran posao“ biti Drakulin sledbenik. „To je zabavna, izuzetno nasilna komedija“, dodao je on.

Scenario za Renfild je napisao Rajan Ridli, a Kirkman, Dejvid Alpert, Brajan Furst i Šon Furst su producenti. Film bi trebalo da se pojavi u bioskopima 14. aprila.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *