Svi se nadamo da to neće biti u decembru naredne godine, već mnogo ranije.

Druga sezona adaptacije stripova Roberta Kirkmana Invincible premijerno će biti prikazana sledeće godine. Ovo je otkrio Vernon Sanders, šef televizije Amazon studija, tokom intervjua o uspehu serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći, koju je pogledalo preko 100 miliona ljudi, uz više od 24 milijarde strimovanih minuta.

Serija Invincible je premijerno prikazana na Amazonovom striming servisu Prime Video u martu 2021. godine, brzo postavši jedan od najvećih hitova u istoriji striming platforme. Nije iznenađujuće što je kompanija obnovila seriju za 2 naredne sezone, dajući kreativnom timu koji se bavi adaptacijom dovoljno prostora i vremena da planira strukturu i zaplet naredne sezone. Međutim, uprkos uzbuđenju fanova oko druge sezone, tada još uvek nismo znali kada će se serija vratiti na male ekrane.

Amazon Studios

Tokom intervjua sa Sandersom, novinari su ga pitali za datum izlaska novih epizoda, ali je on pokušao da izbegne da da direktan odgovor govoreći: „2023. će biti sjajna godina za ljude“. Međutim, kako je odmicao intervju, Sanders je dao odlučan odgovor „da“ na pitanje da li će premijera biti naredne godine – može se reći da je zvanično potvrđeno da se serija 2023. vraća na male ekrane. Sada je pitanje u kom mesecu će nove epizode ​​konačno biti objavljene, jer ljubitelji superherojskih serija čekaju da vide šta će se dalje dešavati.

O čemu je zapravo ova superherojska saga?

Napisana od strane Roberta Kirkmana uz ilustracije Korija Vokera i Rajana Otlija, Invincible prati avanture Marka Grejsona (glas dao Stiven Jeun) dok se on prilagođava svojim novootkrivenim supermoćima. Kao sin najmoćnijeg branioca Zemlje, Omni-Mana (glas pozajmio Dž.K. Simons), očekuje se da će Mark biti nepobediv, ali njegovo herojsko putovanje ispunjeno je krvlju, znojem i suzama. 

Amazon Studios

Prva sezona serije pratila je Marka koji polako otkriva da njegov otac nije tako plemenit kao što svi misle, dajući obožavaocima uvid u najbolju priču o „zlom Supermenu“ ikada stvorenu.  Iako je serija kritikovana zbog zbrzane animacije, kvalitetan scenario i sjajne glasovne sposobnosti glumaca osvojili su srca publike. S obzirom da se dugo krčka, serija bi trebalo da nam pruži ogroman spektakl kada druga sezona zvanično počne. 

Glumačka ekipa uključuje Džejsona Mancukasa, Sandru Oh, Seta Rogena, Marka Hamila i Maheršalu Alija. Ekipa glumaca koji daju glas likovima su sa snimanjem epizoda počeli još prošlog aprila, tako da ne bi trebalo mnogo vremena da prođe pre nego što dobijemo precizniji datum premijere.

Prva sezona Invincible je trenutno dostupna na Prime Video servisu.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *