Jedan od dva nova direktora DC studija, Džejms Gan, najavio je da piše scenario za novi film o Supermenu. Gan je takođe otkrio da Henri Kavil neće biti taj koga ćemo sledeći put videti u crvenom plaštu.

„Piter i ja smo spremili plan za DC univerzum, zbog čega ne možemo da budemo ushićeniji. Moći ćemo da podelimo neke uzbudljive informacije o našim prvim projektima početkom sledeće godine“, napisao je Gan u tvitu.

„Među onima u planu je i Supermen. U početnim fazama, naša priča će se fokusirati na raniji deo Supermenovog života, tako da lika neće igrati Henri Kavil. Ali upravo smo imali sjajan sastanak sa Henrijem, čiji smo veliki fanovi, i razgovarali smo o nizu uzbudljivih mogućnosti da radimo zajedno u budućnosti.

Getty

Kavil je potvrdio da neće ponoviti glumiti Supermena u izjavi objavljenoj na Instagramu.

„Tužna vest ljudi. Ipak se neću vratiti kao Supermen. Nakon što mi je studio rekao da najavim svoj povratak u oktobru, pre njihovog angažovanja novih direktora, ovu vest nije lako saopštiti, ali to je život“, napisao je Kavil. „Poštujem to što Džejms i Piter moraju da izgrade univerzum. Želim njima i svima koji su uključeni u novi univerzum svu sreću i najsrećniju sudbinu.”

Gan već neko vreme radi na novoj priči o Supermenu, kažu upućeni. Scenario će se fokusirati na život lika kao mladog reportera u izmišljenom gradu Metropolisu. Publika će ga videti kako se susreće sa ključnim likovima, poput koleginice Lois Lejn, dodaju izvori. Pored toga, novi Ganov projekat neće zameniti ranije najavljeni projekat Dž. Dž. Abramsa, po konceptu Supermena autora Ta-Nehisi Koutsa koji je još uvek u razvoju.

Kavil nije jedina zvezda iz prethodne DC ere koja je imala sastanak sa Ganom i Safranom. Ben Aflek, koji je igrao Betmena u brojnim filmovima izdavačke kuće, nedavno se sastao sa parom kako bi razgovarali o mogućnostima da režira jedan od budućih filmova DC-ja, rekli su pojedinci upoznati sa tim razgovorima.

Vest o Supermenu dolazi nakon nedelju dana naslova koji su pratili odluku studija Warner Bros da odustane od novog filma „Čudesna žena“ sa rediteljkom Peti Dženkins. U utorak je Dženkinsova objavila dugačku izjavu na Tviteru u kojoj je rekla da je bila otvorena da razmotri sve što se od nje traži u vezi sa potencijalnim trećim projektom, koji je odbačen. Ubrzo nakon toga, Gan je odgovorio i podržao, rekavši Dženkinsovoj na Tviteru: „Mogu da potvrdim da su sve Piterove i moje interakcije sa tobom bile isključivo prijatne i profesionalne.“

Kako je Gan izjavio u ponedeljak, očekuje se da će više detalja o ponovo osmišljenom DC univerzumu biti objavljeno u januaru.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *