Uskoro se završava Netfliksova popularna serija The Umbrella Academy. U avgustu ove godine najavljeno da će četvrta sezona biti i poslednja. Serija, nagrađena Ajzner nagradom, delo je stripopisaca Džerarda Veja i Gabrijel Ba, i u junu 2022. bila je najgledanija serija Netfliks produkcije.

Ne zna se mnogo toga o poslednjoj sezoni, ali izvršni producent Stiv Blekmen je podelio neke detalje sa publikom, kada je objavio i prvu stranicu scenarija za novu sezonu. 

Na Tviteru je odgovorio fanu na komentar da će se se četvrta sezona sastojati od 6 epizoda, rekavši: „Istina je. Ali ćete ih voleti.“ Ovo znači da će poslednja sezona biti četiri epizode ​​kraća od prethodnih, jer je svaka sezona imala po 10 epizoda. Kao odgovor na ovu vest, fanovi su počeli da traže duže epizode, a neki su čak tražili da epizode ​​traju 2 sata. 

Vrlo je verovatno da će ovo biti jedne od dužih epizoda na Netfliks platformi, kao što su i poslednje dve epizode ​​četvrte sezone serije Stranger Things, koje su objavljene ranije ove godine, trajale oko 90 minuta. Iako su fanovi jasno stavili do znanja da žele dugačke epizode, dužina trajanja epizoda je za sada nepoznata, tako da ćemo morati da sačekamo i vidimo da li smanjen broj epizoda zapravo znači manje sadržaja ili duže epizode.

Još od 2019. godine, The Umbrella Academy prati grupu usvojene braće i sestara sa supermoćima. Serija se do sada bavila opasnostima putovanja kroz vreme, a treća sezona serije je završena time što ekipa stvara novu stvarnost u kojoj više nemaju natprirodne moći. Uz priliku da iza sebe ostave svoje lude živote, braća i sestre pokušavaju da žive ,,normalno” uzimajući u obzir da su događaji iz prošlosti uticali na njihovo odrastanje. 

Međutim, naslovna strana scenarija za prvu epizodu ​​4. sezone nosi naziv „Nepodnošljiva tragedija dobijanja onoga što želite“, i ipak ukazuje na to da bi poslednja avantura mogla biti gora nego što su očekivali. 


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *