Iako se sledeća sezona serije The Witcher neće prikazati do sledeće godine, Netfliks je već obnovio seriju za četvrtu sezonu i najavio veliku promenu. U subotu je objavljeno saopštenje na zvaničnoj veb stranici u kome se navodi da će Lijam Hemsvort, najpoznatiji po ulozi Gejla Hotorna u filmovima Igre gladi, zameniti Henrija Kavila u ulozi glavnog lika Geralta iz Rivije. Glumci su saopštili vest o promeni glumačke ekipe fanovima na društvenim mrežama.

„Moje putovanje u ulozi Geralta od Rivije je bilo ispunjeno i čudovištima i avanturama, ali avaj, moraću da položim svoj medaljon i svoje mačeve“, rekao je Kavil na Instagramu. „Umesto mene, fantastični gospodin Lijam Hemsvort će preuzeti plašt belog vuka. Kao i kod najvećih književnih likova, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom u ulozi Geralta i sa entuzijazmom da vidim Lijamovo shvatanje ovog fascinantnog i kompleksnog muškarca.”

Netflix

Kavil nije dao razlog za odlazak. Ranije ove nedelje, glumac je potvrdio da će nastaviti da igra Supermena i da se radi na novom filmu. Netflix je dao ulogu Geralta Kavilu 2018. godine. Pored toga što je svojom popularnošću doprineo seriji, glumac je sa sobom doneo iskrenu ljubav prema franšizi koja je bila očigledna kad god je bio intervjuisan o toj ulozi. „Stvarno osećam vezu sa Geraltom i onim ko je on i njegovom prirodom, posebno iz knjiga“, izjavio je 2019. „I pošto sam igrao igru mnogo, mnogo, mnogo sati, to je bilo nešto sa čime sam imao vezu.“

Netflix nije objavio datum izlaska četvrte sezone serije. Treća sezona počela je da se snima ranije ove godine. Na svom nedavnom događaju Tudum, kompanija je rekla da će se serija vratiti negde na leto 2023. U međuvremenu, fanovi mogu da se raduju gledanju serije The Witcher: Blood Origin, prikvela sa Mišel Jeo u glavnoj ulozi, koja izlazi 25. decembra.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *