Subotnji D23 događaj, koji je okupio predstavnike za Lucasfilm, MarvelStudios i 20th Century Studios, počeo je osvrtom na seriju Ratovi zvezda: Andor. 

Kasijan Andor kojeg glumi Dijego Luna iz filma Odmetnik-1: Priča o ratovima zvezda iz 2016. je glavni lik u nastavku koji opisuje njegov život do pridruživanja Pobuni i na kraju davanja života za Zvezdu smrti – takoreći od lopova do buntovnika.

Seriju je kreirao Toni Gilroj, koji je bio u velikoj meri uključen u Odmetnika, a njenu glumačku ekipu čine i Stelan Skarsgard i Fiona Šo. Ovaj projekat je ogroman, sa praktičnim lokacijama i CGI-jem koji čini da su efekti u seriji epski. Trejler pogledajte ispod:

Radnja se događa u vreme kada je Carstvo bilo u brzom usponu, a pratimo ga do najmoćnijih dana. Ali pobuna je planula istom brzinom, a serija nam prikazuje Andorovu ulogu u njoj i pokret pobunjenika – što znači povratak pristalica otpora So Gerere (Forest Vitaker) i Mon Motme (Ženeviv O’Rajli), koji su glumili u Odmetniku.

Andor premijerno stiže na Disney+ sa tri nove epizode ​​21. septembra. Sezona bi trebalo da ima ukupno 12 epizoda, ali još uvek ne znamo njihov raspored objavljivanja.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *