Dizni je objavio zvanični trejler za film „Hokus pokus 2“, u kojem će vas sestre Sanderson ponovo opčiniti.

„To je film koji postoji zahvaljujući ogromnoj ljubavi koju svi vi ovde imate prema sestrama Sanderson“, rekao je predsednik Diznija, Alan Bergman pre nego što je publici pustio simpatičan video pozdrav koji su snimile glavne glumice.

Bet Midler, Sara Džesika Parker, Keti Nadžimi i Dag Džouns će reprizirati svoje uloge iz originalnog filma iz 1993. godine. Hana Vodingem, Toni Hejl, Sem Ričardson, Lilija Bakingem, Belisa Eskobedo i Vitni Pik će se takođe pojaviti u nastavku.

Disney+

Originalni „Hokus pokus“ ​​prati sestre Sanderson, Vinifred (Midler), Saru (Parker) i Meri (Nadžimi), koje su probuđene iz 300-godišnjeg sna nakon što mladi Maks Denison (Omri Kac) upali crnu plamenu sveću, koja oživljava sestre za vreme punog meseca na dan svih svetih. Maks, njegova mala sestra Dani (Tora Birč) i njegova nova simpatija Alison (Vinesa Šo) su imali zadatak da spreče sestre Sanderson da postanu besmrtne pre izlaska sunca.

U nastavku sveća crnog plamena je ponovo zapaljena, ovaj put od strane tri mlade devojke, što nehotice vaskrsava zle sestre i dovodi ih u današnji Sejlem. Tri devojke moraju da se suoče sa sestrama Sanderson kako bi ih sprečile da naprave haos u svetu.

Premijera nastavka „Hokus Pokus“ filma će biti prikazana na platformi Disney+ 30. septembra.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *