Novi trejler za seriju She-Hulk: Advokat objavljen je ove subote na panelu Marvel studija na Comic-Con-u. Glumci i ekipa koja je radila na seriji su je predstavili kao Marvelovu prvu polusatnu TV komediju.

„Ono što je toliko uzbudljivo u vezi She-Hulk-a je to što je ova serija veoma različita. To je bezobrazan humor. She-Hulk pokušava da ne bude superheroj.” Izjavila je glavna glumica Tatjana Maslani.

Delom superherojska serija, a delom komedija, fokusira se na Dženifer Volters (Tatjana Maslani), briljantnog advokata i rođaku dugogodišnjeg MCU heroja Brusa Benera (Mark Rafalo). Kada Dženifer pretrpi tešku povredu, Brus je primoran da joj da transfuziju krvi, zbog čega ona nasleđuje njegove moći i pretvora se u „hulk“ verziju sebe. Za razliku od Brusa, kada se transformiše, Dženifer u velikoj meri zadržava svoju ličnost i inteligenciju i brzo počinje da uživa u slobodi i snazi koju joj pruža njena nova forma od 2 metra. Kako She-Hulk forma daje Dženifer novo samopouzdanje u njenom privatnom životu, tako izaziva nove komplikacije u njenom profesionalnom životu, jer je regrutovana da radi za advokatsku firmu specijalizovanu za slučajeve koji uključuju super-ljude.

Pored Rafala, među MCU glumcima koji se ponovo pojavljuju, tu su Benedikt Vong kao Vrhovni čarobnjak Vong, i Tim Rot kao Emil Blonski, poznatiji kao Hulkov česti neprijatelj Abominacija, koji je jedan od Dženiferinih glavnih klijenata. Vong i Abominacija su se poslednji put pojavili zajedno u prošlogodišnjem filmu ,,Šeng-Či i legenda o deset prstenova“. Džamila Džamil igra She-Hulk-ovu rivalku, super jaku Titaniju, dok Džindžer Gonzaga igra Dženiferinu najbolju prijateljicu Niki. Trejler takođe daje kratak uvid u drugog poznatog advokatskog superheroja u Marvelovom univerzumu, Derdevila koga glumi Čarli Koks.

Džesika Gao je glavni scenarista serije i izvršni producent sa Kevinom Fajgijem, Luisom Despozitom, Viktorijom Alonso, Bredom Vinderbaumom i Ket Koiro. Koiro je podelila rediteljske dužnosti u seriji sa Anu Valijom.

Prva epizoda „She-Hulk“ biće premijerno prikazana na Disney+ 17. avgusta. Serija predstavlja treću Marvelovu seriju koja će biti objavljena ove godine, posle „Mesečevog viteza“ u martu i „Ms. Marvel” u junu. Pored toga, studio će takođe objaviti trenutno neimenovani specijal za noć veštica na Disney+ u oktobru, i „Čuvari galaksije – Praznični specijal“, reditelja Džejmsa Gana, ovog decembra.

Pogledajte trejler za „She-Hulk: Advokat“ u nastavku, a za više informacija o predstojećim Marvel projektima, pročitajte naš vodič o sledeće tri godine Marvelovih projekata.


Dopao vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima!

Velibor

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *